Bodyfarm
JASMIN MAHMUTAGIĆ, bacc. oec.

JASMIN MAHMUTAGIĆ, bacc. oec.

Osnivač i direktor društva Body farm d.o.o.

"U zdravom tijelu zdrav duh"

Od ranih dana svoje mladosti bavi se aktivno sportom i razvija interes za zdravim načinom života, te pravilnim korištenjem suplementacije. Nakon završetka visokoškolskog obrazovanja stječe titulu prvostupnika u hotelijerstvu i turizmu. Znajući da mu je cilj u životu –živjeti zdravo i prenositi to na druge ljude a isto tako i pokrenuti privatan poduzetnički projekt, spaja profesionalne i privatne ambicije te osniva tvrtku Body farm d.o.o. Svoja upravljačka znanja i sposobnosti unosi u posao okupljajući oko sebe tim i povezujući se s partnerima iz struke i svijeta biznisa.

TOMISLAV ŽIVKO, mag.pharm. dipl.ing.agr.

TOMISLAV ŽIVKO, mag.pharm. dipl.ing.agr.

Stručni suradnik

"Najbolji put do dobre ideje, jest imati mnogo ideja"

Magistar farmacije u Body farmu sudjeluje u razvoju, kreiranju i registraciji proizvoda kao i praćenju svih procesa od ideje do realizacije proizvoda. Njegova stručna znanja očituju se u detaljnim specifikacijama proizvoda i smjernicama za edukativne, savjetodavne i promotivne tekstove te javna i medijska izlaganja. Član je Hrvatske ljekarničke komore. Područja znanstvenog interesa: fitoterapija, molekularna farmakologija, izrada i kreiranje dodataka prehrani, dermatofarmacija i klinička farmacija. Cilj mu je pripomoći da se fitoterapija integrira u medicinu kao djelotvorna i farmakološki utemeljna metoda liječenja i prevencija bolesti.

NIKOLINA KALAC

NIKOLINA KALAC

Komercijalist

"Odgovornost počinje u snovima"

Mlada, ambiciozna i odgovorna Nikolina je voditeljica operativnih i komercijalnih poslova u Body farmu. Od srednjoškolskih dana stječe radne navike i komunikacijske vještine. Rano prepoznaje važnost zdravog načina života, bavljenja sportom i pravilnog korištenja Body farm suplementacije. Pedantna i organizirana vodi ured i odjel prodaje, poslove nabave te razvija mrežu zadovoljnih kupaca odgovarajući na njihove upite. Kako sama kaže "odgovornost počinje u snovima" – tako i ona odgovornost prema poslu ali samom životu živi 24/7.

VRH