Bodyfarm
JASMIN MAHMUTAGIĆ, bacc. oec.

JASMIN MAHMUTAGIĆ, bacc. oec.

Osnivač i direktor društva Body farm d.o.o.

"U zdravom tijelu zdrav duh"

Od ranih dana svoje mladosti bavi se aktivno sportom i razvija interes za zdravim načinom života, te pravilnim korištenjem suplementacije. Nakon završetka visokoškolskog obrazovanja stječe titulu prvostupnika u hotelijerstvu i turizmu. Znajući da mu je cilj u životu –živjeti zdravo i prenositi to na druge ljude a isto tako i pokrenuti privatan poduzetnički projekt, spaja profesionalne i privatne ambicije te osniva tvrtku Body farm d.o.o. Svoja upravljačka znanja i sposobnosti unosi u posao okupljajući oko sebe tim i povezujući se s partnerima iz struke i svijeta biznisa.

VALENTIN VUČKOVIĆ, mag. pharm.

VALENTIN VUČKOVIĆ, mag. pharm.

Stručni suradnik

''Ljudima pruži i više nego što od tebe očekuju i to s osmjehom na licu''.

Ovaj mladi farmaceut, nakon izvrsnih akademskih rezultata gdje je uz pohvalu završio kao drugi najbolji student generacije, izvrsnosti je nastavio težiti i u poslovnoj karijeri. Tako se odmah nakon diplomiranja zaposlio u Z.U. Ljekarne Valčić gdje je nastavio razvijati svoje interese - kliničku farmakologija i farmaceutska kemija, odnosno dio farm.kemije koji se bavi ispitivanjem odnosa između strukture i aktivnosti lijeka. U Body farmu ovaj mladi stručnjak sudjeluje u istraživanju i praćenju novosti na farmaceutskom tržištu savjetujući kreiranje poslovnih procesa kao i sudjelujući u stručnim promotivnim sadržajima. Član je hrvatske ljekarničke komore te teži konstantnom napredovanju i usavršavanju u svojoj struci.

NIKOLINA KALAC

NIKOLINA KALAC

Komercijalist

"Odgovornost počinje u snovima"

Mlada, ambiciozna i odgovorna Nikolina je voditeljica operativnih i komercijalnih poslova u Body farmu. Od srednjoškolskih dana stječe radne navike i komunikacijske vještine. Rano prepoznaje važnost zdravog načina života, bavljenja sportom i pravilnog korištenja Body farm suplementacije. Pedantna i organizirana vodi ured i odjel prodaje, poslove nabave te razvija mrežu zadovoljnih kupaca odgovarajući na njihove upite. Kako sama kaže "odgovornost počinje u snovima" – tako i ona odgovornost prema poslu ali samom životu živi 24/7.

Body farm - video novosti - nemojte propustiti najnovije informacije iz našeg asortimana!

  • ŽIVI PRIRODNO!

    Svi naši proizvodi su BEZ laktoze, glutena i umjetnih zaslađivača
  • BUDI ZDRAV!

    Osnaži tijelo prirodnim dodacima iz našeg asortimana!
  • OSJEĆAJ SE IZVRSNO!

    Uživajte u zdravom životu!
VIŠE INFORMACIJA
VRH