Bodyfarm

bodyfarm prostor

Tvrtka Body farm bavi se kreiranjem, proizvodnjom i distribucijom farmaceutskih proizvoda visoke kvalitete. Naše djelovanje temelji se na analizi tržišta i pronalasku farmaceutskih noviteta za područje Hrvatske i regije. U svojim svakodnevnim aktivnostima trudimo se promovirati zdrav način života – informiranjem javnosti, poticanjem na prevenciju i stručnim savjetovanjem – polazeći od važnosti antioksidansa u svakodnevici. Na tom tragu među našim proizvodima nalaze se Magnezijev klorid i Vitamin C - Natrijev askorbat u prahu kao i onaj kreiran s naše strane - askorbat u kapsulama; Body farm Vitamin C. 

 

2016. › RANI POČECI
veljača 2016.

Misija i vizija

Misija - Kreiranjem, uvozom i distribucijom proizvoda na tržištu Hrvatske i zemalja regije, unaprijediti kvalitetu zdravog života svakog zadovoljnog i dugovječnog korisnika Body farm proizvoda. Vizija - Biti prepoznata poveznica između farmaceutskih proizvoda/dodataka prehrani, partnera i korisnika svih dobi, s ciljem podizanja svijesti o važnosti antioksidansa kao nužnih proizvoda za prevenciju bolesti, poticanja zdravlja i ponude proizvoda koje te potrebe zadovoljavaju, kao i biti prepoznati pozdani i pristupačni partner u regiji.

svibanj 2016.

Osnivanje tvrtke Body farm

Osnivanje tvrtke Body farm koja se bavi kreiranjem, proizvodnjom i distribucijom farmaceutskih proizvoda visoke kvalitete. Naše djelovanje temelji se na analizi tržišta i pronalasku farmaceutskih noviteta za područje Hrvatske i regije. U svojim svakodnevnim aktivnostima trudimo se promovirati zdrav način života – informiranjem javnosti, poticanjem na prevenciju i stručnim savjetovanjem – polazeći od važnosti antioksidansa u svakodnevici.

srpanj 2016.

Prvi Body farm proizvod

Izlazak na tržište s prvim proizvodom- Vitaminom C – Natrijevim askorbatom u prahu. VIŠE O PROIZVODIMA

kolovoz 2016.

Novi Body farm proizvod

Izlazak na tržište s drugim proizvodom- Magnezijevim kloridom u prahu. VIŠE O PROIZVODIMA

ožujak 2017.

Novi Body farm proizvod

Vitamin C -Natrijev askorbat u kapsulama. VIŠE O PROIZVODIMA

travanj 2017.

Body farm proizvodi dostupni u ljekarnama

Vitamin C -Natrijev askorbat u prahu i kapsulama - dostupni u ljekarnama. VIŠE O PROIZVODIMA

SADA

Body farm - video novosti - nemojte propustiti najnovije informacije iz našeg asortimana!

  • ŽIVI PRIRODNO!

    Svi naši proizvodi su BEZ laktoze, glutena i umjetnih zaslađivača
  • BUDI ZDRAV!

    Osnaži tijelo prirodnim dodacima iz našeg asortimana!
  • OSJEĆAJ SE IZVRSNO!

    Uživajte u zdravom životu!
VIŠE INFORMACIJA
VRH