Bodyfarm

Pratite novosti, akcije, popuste, događanja i ostale aktivnosti Body farma. Želite biti među prvima i dobiti obavijest?

Prijavite se na naš newsletter ili pratite našu FB stranicu.

OVDJE možete pročitati savjete o zdravlju i ključnom vitaminu C i njegovom obliku Natrijevom askorbatu i mineralu magneziju i našem obliku Magnezijevom kloridu.

Naš Natrijev askorbat, postao je jedan od najpopularnijih oblika vitamina C čemu svjedoči i rasprostranjenost po brojnim ljekarnama u Hrvatskoj.

Saznajte zašto je taj oblik vitamina C idealan za svakoga!

Više o Vitaminu C možete pročitati na našem BLOGU!

Magnezijev klorid oblik je magnezija ključnog minerala za rad mišića kao i za poboljšanje izdržljivosti koji pomaže održavati normalnu mišićnu i živčanu funkciju, pravilan rad srca te održava kosti jakima. On također pomaže u regulaciji krvnog tlaka, kod sinteze proteina, te povoljno djeluje kod raznih psihološki stanja (depresije, anksioznosti, hiperaktivnosti..). S ovim dobrobitima kojima magnezijev klorid doprinosi funkcijama u našem tijelu, potreban je svakom čovjeku, te je važno imati ga u organizmu dovoljno.

Naš Magnzeijev klorid pogodan je i za transdermalnu upotrebu, koja je sve popularnija ne samo u svijetu sporta i tjelesne aktivnosti nego i u svakodnevici mnogih.

Kako bi tijelo pripremili za zimu naš Magnezijev klorid snizili smo te je uz cijenu od 29,00 kn postao izbor za svaku obitelj koji se ne propušta.

Sudjelovali smo na važnom sajmu iz područja zdravlja, na Sajmu zdravog življenja koji se na Zagrebačkom velesajmu održao od 20. do 22. Listopada. Sajam je okupio brojne stručnjake , poduzetnike i obrte koji su svoje proizvode i usluge prezentirali brojnim posjetiteljima koji su mogli tih dana isprobati, naučiti nova znanja i vještine na edukacijama, čuti novosti i kupiti proizvode po posebnim akcijskim cijenama. Isto zato i naši proizvodi Natrijev askorbat i Magnezijev klorid privukli su pozornost posjetiteljima koji su zastajali na našem Body farm zdravom corneru.

Naša vrhunska dizačica utega, hrvatska reprezentativka postala je naša ambasadorica koja je pod sloganom "Uz Body farm do vrha" nastupila i na Europskom prvenstvu u dizanju utega gdje je ostvarila sjajan rezultat.

Body farm - video novosti - nemojte propustiti najnovije informacije iz našeg asortimana!

  • ŽIVI PRIRODNO!

    Svi naši proizvodi su BEZ laktoze, glutena i umjetnih zaslađivača
  • BUDI ZDRAV!

    Osnaži tijelo prirodnim dodacima iz našeg asortimana!
  • OSJEĆAJ SE IZVRSNO!

    Uživajte u zdravom životu!
VIŠE INFORMACIJA
VRH