Bodyfarm

Pratite novosti, akcije, popuste, događanja i ostale aktivnosti Body farma. Želite biti među prvima i dobiti obavijest?

Prijavite se na naš newsletter ili pratite našu FB stranicu.

Naša vrhunska dizačica utega, hrvatska reprezentativka postala je naša ambasadorica koja je pod sloganom "Uz Body farm do vrha" nastupila i na Europskom prvenstvu u dizanju utega gdje je ostvarila sjajan rezultat.

Maksimirski Minus Zwei Cener

Travanj smo dočekali u niskom startu i to doslovno podržavši zagrebačku utrku "Maksimirski Minus Zwei Cener" koja se povodom Svjetskog dana zdravlja održala 1. travnja u parku Maksimiru.

Naš Magnezijev klorid razveselio je pobjednike utrka kao i naši kuponi s popustima koje smo osigurali za sve sudionike. Uz nas, partneri utrke bili su Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andija Štampar, Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, Modus health card i ostali.

Sve što ste htjeli znati o vitaminu C i magneziju

Krajem ožujka, povodom mjeseca zdravlja u Algoritmu MK, održali smo radionicu na temu „Sve što ste htjeli znati o vitaminu c i magneziju“.

Radionica je okupila znatiželjnike koji su imali prilike čuti o novitetima, savjetovati se i isprobati naše proizvode. Interaktivni dio radionice obuhvatio je brojne teme poput sporta, dijabetesa, zdravlja umirovljenika, svakodnevne upotrebe natrijava askorbata i zaključili da su magnezij i vitamin C sa svojim oblicima- magnezijevim kloridom i natrijevim askorbatom - ključni za naš život i svakodnevicu, što su i svi sudionici potvrdili svojim iskustvom.

Novi proizvod

Body farmov Natrijev askorbat u kapsulama.

Od sada naš Natrijev askorbat možete kupiti i u kapsulama, obliku koji je mnogima jednostavniji za upotrebu.

VIŠE

VRH