Bodyfarm

Najčešća pitanja

Jednog odgovora nema. Sve ovisi o željama korisnika, tablete su jednostavnije za primjenu jer uz malo vode mogu se popiti, bilo gdje bilo kada. S druge strane prah je odličan kao dodatak za izradu tekućih napitaka te može ići uz čajeve, smoothije, sokove. Prah će češće odabrati osobe koje imaju teškoće sa gutanjem tableta ili oni koji žele na taj način unijeti više tekućine u organizam. Dakle, svatko ponaosob za sebe odabire oblik prikladan sebi. Upravo zato u Body farm proizvodi mogu se kupiti u prahu ili u kapsulama. Tako uvijek uz sebe osoba može imati oblik koji joj u tom trenutku odgovara.
Dnevne doze vitamina C za odrasle iznose 60mg, kod povećanih tjelesnih napora, iscrpljenosti, sportaša, pada imuniteta, post operativno, pušača preporuča se unos i većih doza (500-800mg), s tim da je 800mg najveći dopušteni dnevni unos za odrasle osobe prema pravilniku o dodacima prehrani. Doziranje za djecu je drugačije, a najbolju odogovarajuću dozu pomoći će Vam odrediti pedijatar i magistar farmacije.
Na nedostatak vitamina c mogu ukazivati sljedeća stanja: kroničan manjak energije, krvarenje desni, gingivitis, razdražljivost, modrice na tijelu, anemije. Neki od znakova nedostatka magnezija: poremećaji u ponašanju, razdražljivost, poteškoće s pamćenjem i koncntracijom, gubitak apetita, slabost u mišićima, grčevi mišića. Ovi simptomi mogu također biti znakovi i nekih drugih teških bolesti, stoga je najbitnije se konzultirati sa stručnjakom.
Magnezijev klorid posjeduje najveću koncentraciju magnezija a prah je oblik koji pri konzumaciji ima dobru topivost i brzu apsorpciju u organizmu. Preporuča ga se uzimati uz nekom tekućinom s okusom kako bi se svakom prilagodio okusom, jer u stopostotnom obliku - Body farm proizvoda (bez laktoze, glutena) - nema zaslađivača i boje.
Odgovor je: DA.
- U 1 dcl proključale destilirane vode dodati 25 g magnezijevog klorida;
- Mješajući kuhati 15 – 20 sec
- ohladiti i koristiti kao magnezijevu otopinu; nanositi na bolna i upaljena područja
Body farm proizvodi prepoznali su potrebe svakog pojedinca i ponudili visokokvalitetnie proizvode farmaceutske kvalitete - bez teških metala, glutena i laktoze.
Zato špto on ima bolju topivost u vodi, a time i bržu apsorpciju u probavnom sustavu u odnosu na druge preparate askorbinske kiseline. Također ne sjeda teško na želudac (blago alakalan ph=7,8), ne nadražjuje sluznicu želuca pa je tako pogodan za osobe koje pate od gastritisa, ibs-a, refluksa.
Body farm proizvodi prepoznali su potrebe svakog pojedinca i ponudili visokokvalitetnie proizvode farmaceutske kvalitete - bez teških metala, glutena i laktoze.
Hipervitaminoza kod primjene vitamina C može uzrokovati slijedeće simptome: glavobolje, nesanica, dijareju, povećanje razine mokraćne kiseline, mogućnosti formiranja bubrežnih kamenaca.

Body farm - video novosti - nemojte propustiti najnovije informacije iz našeg asortimana!

  • ŽIVI PRIRODNO!

    Svi naši proizvodi su BEZ laktoze, glutena i umjetnih zaslađivača
  • BUDI ZDRAV!

    Osnaži tijelo prirodnim dodacima iz našeg asortimana!
  • OSJEĆAJ SE IZVRSNO!

    Uživajte u zdravom životu!
VIŠE INFORMACIJA
VRH